צילום: דניאל קמינסקי
  • הצגה 2 בסדרת תיאטרון סופ"ש

מורדות (טומיקס בשיתוף תיאטרון חיפה) | הצגה 2 בסדרת תיאטרון סופ"ש

מורדות (טומיקס בשיתוף תיאטרון חיפה) צילום: או דנון

מחזה ישראלי חדש מאת אמנון לוי
במאי: יחזקאל לזרוב

בהשתתפות: שלמה בראבא, רונה לי שמעון, הנרי דוד, טלי שרון, נתי קלוגר, נועה רבינוביץ, מאיר טולדנו, גיל וייס


במאה שערים קמה קבוצת נשים שהחליטה למרוד במנהיגות הקהילה כדי להציל אחת מהן מנישואים אומללים ואלימים. הן משתמשות בנשק העתיק והאפקטיבי היחיד שעומד לרשותן: הימנעות מהבעלים שלהן. הן מסרבות ללכת למקווה ופותחות במהלך של הימנעות מחיי אישות עד שחברתן תשוחרר מכבלי נישואיה.

"המורדות" היא דרמה מרגשת ומצחיקה מאת אמנון לוי, שמביא מאבק נשי לשוויון במקום הכי לא צפוי. נשות השכונה החרדית מחליטות כי הערך של עזרה הדדית לאישה במצוקה גובר אפילו על מצוות פרו ורבו. הן מתעמתות בגבורה עם הגברים, סובלות מהחרמה ורדיפה, ובכל זאת ממשיכות במאבקן למרות המחיר הכבד.

לוי, שכתב את "שיינדלה" – מהצלחותיו הגדולות של התיאטרון הישראלי – חוזר אל האישה החרדית במאה שערים ומתעד את מאבקה לעצמאות. את ההשראה למחזה שואב לוי ממהלך דומה של הימנעות מחיי אישות שהתקיים לאחרונה בסאטמר, ניו יורק, בדרישה לשחרר עגונה. המהלך שם הצליח והדהים את העולם החרדי.

תאריך שעה הזמנת כרטיס הערות
חמישי, 28 ינואר 2027 20:00 הזמנת כרטיס כרגע נמכר רק במסגרת מנוי לסדרה
שבת, 30 ינואר 2027 18:00 הזמנת כרטיס כרגע נמכר רק במסגרת מנוי לסדרה
שבת, 30 ינואר 2027 21:00 הזמנת כרטיס כרגע נמכר רק במסגרת מנוי לסדרה

היכל אמנויות הבמה הרצליה - ז'בוטינסקי 15 הרצליה 4680008
שירות לקוחות/קופה: 09-9729999 [email protected] 

שעות פעילות שירות לקוחות/קופה:

ימים א'-ה' : 09:00-20:00 

יום ו' :        09:00-12:00 (ייתכנו שינויים)

סופ"ש וחג: שעתיים לפני תחילת המופעRapidSSL SEAL 90x50

logo 2025 black font

logo hertzeliia cropedOmant and tarbutpng